Hackerii au lansat o versiune de fishing a site-ului bursei criptovalutare Binance

O nouă campanie de fishing a fost descoperită în rețea, efectuată în numele bursei Binance. După cum a raportat The Merkle, acesta se adresează titularilor de tokenuri Ethereum și ERC20.

Potrivit publicației, adresele poștale electronice ale utilizatorilor au început să primească recent rapoarte privind mai multe îmbunătățiri efectuate de bursa Binance și, în această privință, se presupune că le-a oferit să participe la evenimentul de import "ERC20".

Pentru aceasta, utilizatorii sunt rugați să furnizeze date pentru portofelele Ethereum. Formularul pentru introducerea datelor se află pe o pagină similară cu site-ul Binance, dar adresa sa este diferită de cea originală.

Potrivit reprezentanților bursei, informațiile privind îmbunătățirile sunt adevărate, dar cerințele rămase sunt destinate exclusiv furtului de tokenuri a utilizatorilor.

"Aceasta este o fraudă care vizează furtul de fonduri din portofele personale, nu și contul dvs. Binance", a clarificat echipa platformei.

Este demn de remarcat faptul că scrisorile similare au fost primite de participanții ICO recente și de companii crowdfunding.

Informațiile despre posibilele pagube sunt încă necunoscute.
Hackerii au lansat o versiune de fishing a site-ului bursei criptovalutare Binance Hackerii au lansat o versiune de fishing a site-ului bursei criptovalutare Binance Reviewed by cryptonews on martie 28, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.