Guvernatorul Twitter: în zece ani bitcoinul va fi singura valută din lume

CEO-ul Twitter Jack Dorsey consideră că, după 10 ani, bitcoinul va ocoli importanța dolarului american și va deveni cea mai relevantă monedă din lume, care va fi utilizată de miliarzi de utilizatori din întreaga lume. Omul de afaceri a spus acest lucru într-un comentariu la ediția britanică a The Times.

"În cele din urmă, lumea va veni la o monedă unică, Internetul va ajunge la o monedă unică. Eu personal cred că acest lucru va fi un rău ", a spus Jack Dorsey. 

 În ciuda faptului că în momentul în care bitcoinul continuă să experimenteze anumite probleme care, potrivit lui Dorsey, îl împiedică să devină o "monedă eficientă", dezvoltarea ulterioară a protocolului, crede el, va duce în mod inevitabil la schimbările necesare.

"În timp ce [bitcoinul] este lent și scump, dar pe măsură ce numărul de utilizatori crește, totul va dispărea. Există noi tehnologii off-line care fac blockchainul mai accesibil ", a adăugat Jack Dorsey.

 Ultima remarcă a lui Jack Dorsey, care este și fondatorul pieței de lansare a plăților, pare să se refere la tehnologia Lightning Network - al doilea strat de scalare bitcoin, care permite microtransacții instantaneu și extrem de ieftine.
Guvernatorul Twitter: în zece ani bitcoinul va fi singura valută din lume Guvernatorul Twitter: în zece ani bitcoinul va fi singura valută din lume Reviewed by cryptonews on martie 21, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.