DMG Blockchain: punctul de rentabilitate al miningului bitcoinului este de aproximativ 2400 USD

Specializată în mining și în utilizarea blockchainurilor cu acces limitat în lanțurile de aprovizionare, DMG Blockchain Solutions a calculat prețul bitcoinului, sub care miningul va deveni nerentabil. Potrivit analiștilor companiei, punctul de rentabilitate este la nivelul de 2400 USD. Acest lucru este raportat de The Merkle.

"Vom expune matematica simplă în baza miningului bitcoinului. Cheltuielile de capital sunt excluse din calcule, iar cheltuielile de exploatare, în cea mai mare parte a energiei electrice, sunt de 7 cenți / kWh. Pe baza unor astfel de condiții, pragul de rentabilitate a minigului bitcoinului este de aproximativ 2400 USD. De regulă, capitalul se mută pentru a produce cele mai profitabile monede, ceea ce înseamnă că piața încă mai găsește un echilibru pe termen lung ", a subliniat DMG.

În fiecare zi, rețeaua Bitcoin generează circa 2100 de monede. DMG a calculat că câștigurile pentru 1 PH / s sunt 0.084 BTC. În cazul în care prețul energiei electrice nu depășește 7 cenți specificați, iar rata bitcoinului este mai mare de 2.400 $, atunci miningul este profitabil, compania este încrezută.

Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul că, pentru ca modelul să funcționeze, este necesar să se respecte condițiile ideale. Mai mult decât atât, nu fiecare miner își poate permite să producă 1 PH / s. Studiul, însă, indică faptul că marile companii miniere sunt în prezent cu încredere pe picioare.
DMG Blockchain: punctul de rentabilitate al miningului bitcoinului este de aproximativ 2400 USD DMG Blockchain: punctul de rentabilitate al miningului bitcoinului este de aproximativ 2400 USD Reviewed by cryptonews on martie 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.