Comisionul din rețeaua Bitcoin este de 1 satosh pe bit

În data de 26 martie, costul tranzacției bitcoinului a atins un nivel record. Utilizatorii trebuie să plătească doar 1 satosh pe bit pentru ca tranzacția lor să fie inclusă în următorul bloc. Cu alte cuvinte, acum tranzacția pentru o comisie minimă va fi confirmată în jur de 10 minute.

Între timp, comisionul mediu pentru bitcoin, potrivit bitinfocharts.com, este de 1,23 USD. Rețineți că în perioada de vârf a prețurilor bitcoinurilor în decembrie 2017, comisionul pentru transfer a atins un maxim de $ 55.

Printre motivele pentru reducerea comisioanelor, experții se referă la utilizarea procesării în serie a tranzacțiilor efectuate de organizații mari și a criptoburselor. În plus, impactul pozitiv, au spus ei, ar putea fi furnizat de tehnologia Segregated Witness scaling.

Conform segwit.party, numărul de tranzacții SegWit continuă să crească: în prezent acestea reprezintă 30% -35% din toate tranzacțiile din rețeaua Bitcoin.
Comisionul din rețeaua Bitcoin este de 1 satosh pe bit Comisionul din rețeaua Bitcoin este de 1 satosh pe bit Reviewed by cryptonews on martie 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.