Cercetare: 71% din bursele criptovalutare nu respectă standardele de audit pentru parolele utilizatorilor

Dezvoltatorii managerului de parole Dashlane au publicat un studiu în care au analizat auditul fiabilității parolelor utilizatorilor prin intermediul burselor criptovalutare. În cursul studiului, au concluzionat că marea majoritate (peste 70%) de platforme pentru tranzacționarea cu active digitale au permis utilizarea parolelor slabe, ceea ce face ca conturile de utilizator să fie extrem de vulnerabile față de atacatori.

Reprezentanții companiei Dashlane au realizat un experiment de comparare a platformelor de tranzacționare pe baza a cinci criterii extrem de importante pentru parole și conturi.

Deci, toate standardele necesare în conformitate cu viziunea Dashlane sunt observate doar de câteva platforme de tranzacționare: Coinbase, Gemini, BitMEX, Cobinhood, Cryptopia și Paxful.

Printre outsider-ele ale listei au fost Poloniex, EXMO, OKEx, Changelly, CoinExchange și Simex. Aceste burse, după cum au constatat cercetătorii, nu respectă nici măcar jumătate din standarde. În acest caz, CoinsBank a demonstrat cel mai rău rezultat, îndeplinind doar una dintre cele cinci condiții necesare.

Este demn de remarcat faptul că 43% dintre site-urile investigate permit utilizatorilor să creeze parole de mai puțin de 8 caractere. La rândul lor, 34% din burse nu necesită parole alfanumerice.
Cercetare: 71% din bursele criptovalutare nu respectă standardele de audit pentru parolele utilizatorilor Cercetare: 71% din bursele criptovalutare nu respectă standardele de audit pentru parolele utilizatorilor Reviewed by cryptonews on martie 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.