CEO Nvidia: criptovalutele reprezintă un factor important al creșterii afacerii noastre

Potrivit șefului Nvidia, Huáng Rénxūn, în ciuda presiunii autorităților de reglementare, criptovalutele vor fi populare încă mulți ani. Acest lucru este raportat de CNBC.

Potrivit lui, lumea are nevoie de un mijloc simplu și ieftin de tratament. Acesta este motivul pentru care criptomoneda va continua să existe pentru o lungă perioadă de timp.

"Blockchainul va continua să existe mult timp și va deveni o formă fundamental nouă de calcul", a adăugat Rénxūn. - Mă aștept ca blockchainul și criptovalutele să devină un driver important pentru procesoarele grafice "

În același timp, Huang a remarcat că, pentru companie, zonele non-miniere, cum ar fi jocurile video și soluțiile pentru vehiculele fără pilot, vor continua să joace un rol important.

"El [miningul] a dat o cerere suplimentară pentru carduri video, dar pe termen lung, nu va juca un rol important în dezvoltarea companiei", - a declarat șeful Nvidia.
CEO Nvidia: criptovalutele reprezintă un factor important al creșterii afacerii noastre CEO Nvidia: criptovalutele reprezintă un factor important al creșterii afacerii noastre Reviewed by cryptonews on martie 31, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.