Blockstream dezvăluie Jukebox - un "aparat muzical" bazat pe Rețeaua Lightning

Blockchain-Compania Blockstream a introdus aplicația finală Lightning în cadrul "Săptămânii LApps" - "aparatul muzical" Lightning Jukebox. Așa cum dezvoltatorii notează, aplicația este mai distractivă - este destinată să servească drept un bun exemplu în ceea ce privește modul în care chiar și un astfel de dispozitiv arhaic poate fi actualizat cu ajutorul tehnologiei Lightning Network.

Lightning Jukebox - o versiune modernă a aparatelor muzicale, care pot fi găsite de obicei în baruri și în alte unități similare. Pentru o taxă modestă, vizitatorii pot alege și include melodia preferată. Diferențele principale dintre LApp și dispozitivele mecanice tradiționale sunt plățile utilizând sistemul Lightning Charge și codul QR, iar terminalul joacă nu numai audio, ci și piese muzicale video care sunt difuzate de pe YouTube.

Dezvoltatorii notează că Lightning Jukebox este un exemplu excelent de creare a aplicațiilor Lightning Charge. Programul constă din numai 128 de linii de cod și demonstrează cât de ușor este să integrăți un sistem de micropayamente bazate pe Lightning. În plus, LApp oferă o imagine de ansamblu asupra modului în care serviciile pot fi obținute în bani în Rețeaua de Lightning.

În 24 martie, dezvoltatorii Blockstream au anunțat lansarea unei inițiative ambițioase, în cadrul căreia sunt planificate șapte zile diferite șapte plug-in-uri și aplicații bazate pe tehnologia Lightning Network (LApps) pentru rețeaua Bitcoin.

Astfel, primele două produse au fost FileBazzar, care permite artiștilor, fotografilor și altor creatori de conținut digital să primească recompense în BitConsult, iar Lightning Publisher este un plug-in pentru WordPress, cu ajutorul căruia creatorii de bloguri și site-uri de pe această platformă populară pot efectua microtransacții instant utilizând tehnologia Lightning Network .

O altă aplicație Lighting a fost Nanotip, care este o bancă virtuală pentru ceai care permite oricărei persoane din rețeaua Bitcoin să trimită donații utilizând Rețeaua Lightning.
Blockstream dezvăluie Jukebox - un "aparat muzical" bazat pe Rețeaua Lightning Blockstream dezvăluie Jukebox - un "aparat muzical" bazat pe Rețeaua Lightning Reviewed by cryptonews on martie 29, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.