Bank of Montreal a început să blocheze tranzacțiile criptovalutare a clienților

Una dintre cele mai mari bănci din Canada, Bank of Montreal a început să blocheze tranzacțiile criptovalutare ale clienților săi cu carduri de debit și de credit și prin intermediul serviciilor bancare online. Acest lucru este raportat de Finance Magnates.

Confruntat cu o astfel de blocare, clientul băncii a postat pe Reddit o fotografie a scrisorii cu poziția oficială a instituției financiare.

"Pentru a proteja securitatea clienților noștri și a băncii de natura volatilă a criptomonedei, utilizatorii care încearcă să efectueze tranzacții criptovalutare folosind un card de debit, card de credit sau banca online vor primi un mesaj care să ateste că acest lucru nu este posibil. Noua politică intră în vigoare imediat ", se spune în scrisoare.

În această povestire este demn de remarcat că acum câteva zile Banca Montreal a anunțat planurile de a furniza servicii bancare platformei noi Broker Shorcan Digital Currency Network, care va funcționa cu criptovalute. La început, platforma va funcționa numai cu Bitcoin și Ethereum, însă cu o cerere suficientă, lista criptovalutelor se va extinde.

Comentariile oficiale privind motivele unei astfel de politici controversate de la Banca Montreal nu au fost încă primite.
Bank of Montreal a început să blocheze tranzacțiile criptovalutare a clienților Bank of Montreal a început să blocheze tranzacțiile criptovalutare a clienților Reviewed by cryptonews on martie 30, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.