Autoritățile australiene au lansat o discuție publică privind impozitarea criptovalutelor

Serviciul Fiscal australian (ATO) a inițiat o dezbatere publică, vizând "înțelegerea aspectelor practice asociate cu obligațiile fiscale în legătură cu criptomonedele". Acest lucru este scris de CoinDesk.

După cum se menționează în mesajul ATO, pe site-ul departamentului a fost deschisă o pagină specială în care toți își pot lăsa comentariile și sugestiile. La această etapă, serviciul fiscal s-a desfășurat după un număr tot mai mare de solicitări din partea contribuabililor.

"În mod special, suntem interesați de aspecte practice care ar putea afecta capacitatea contribuabililor de a calcula câștigurile de capital și pierderile de capital pentru impozitul pe venit din creșterea capitalului criptovalutar", se afirmă pe site-ul ATO.

Recomandările actualizate mai notează că veniturile sunt supuse impozitării în urma schimbului a unei criptomonede pe alta. Contribuabilii ar trebui să ofere informații despre astfel de tranzacții, inclusiv scopul și valoarea acestora în dolari australieni, timpul și detaliile părților implicate. 
Autoritățile australiene au lansat o discuție publică privind impozitarea criptovalutelor Autoritățile australiene au lansat o discuție publică privind impozitarea criptovalutelor Reviewed by cryptonews on martie 27, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.