Analiza prețului de bitcoin: plicticosul flat

Săptămâna trecută nu a adus nici un fel de specific: bitcoinul continuă să se tranzacționeze în flat, dând astfel nervozitate în rândul investitorilor în masă.

Începutul săptămânii a fost pozitiv, deoarece mulți oameni au perceput pozitiv informațiile de la reprezentanții G20. Cu toate acestea, taurii nu au putut organiza inițiativa: prețul a alunecat ușor la 800 de dolari - de la 9200 dolari la 8,400 de dolari.

Rezistența locală se situează la niveluri de 9.200, 9.500 și 11.700 de dolari. Cu o pauză de 11.700 de dolari, vă puteți aștepta la o accelerare impulsivă puternică a mișcării ascendente.
BTC/USD Schema golbală

Întrucât prețul se află în flat și, de fapt, câteva săptămâni nu se întâmplă nimic nou, vă recomand să luați în considerare cifre noi pe perioade diferite.

Pe diferite burse, prețurile diferă ușor unul față de celălalt. Dacă luăm terminalul principal în care construiesc o analiză tehnică, limita superioară a triunghiului este deja ruptă. Dacă utilizați alte terminale și burse, obțineți situația prezentată în imaginea de mai jos:
BTC/USD Triunghiul uriaș

Suntem încă în interiorul unui triunghi uriaș în intervalul zilnic și este probabil ca înainte de descoperire să nu mai rămână mai mult de trei săptămâni. Situația este oarecum asemănătoare cu un triunghi de vară pe graficul Ethereum. Apoi, prețul pentru o lungă perioadă de timp a fost tranzacționat într-un "debilitator" flat, dar la un moment dat triunghiul sa rupt rapid și a crescut mai mult de două ori. Prin urmare, păstrați în vedere acest triunghi.

Este demn de remarcat un posibil scenariu negativ: atunci când triunghiul se descompune, prețul se poate grăbi la suprafața de 4.500 $. Cu toate acestea, de regulă, un astfel de triunghi ar trebui să funcționeze în sus, deoarece una dintre laturile sale este o linie de rezistență a unui triunghi simetric mult mai mare. Cu alte cuvinte, linia de fund a unui triunghi simetric este o linie lungă de sprijin.

Există, de asemenea, un moment foarte interesant, la care aș dori să atrag atenția. Programul bitcoin este acum aranjat în așa fel încât multe cadre de timp formează figuri foarte asemănătoare capului și umerilor inversați, așa cum se poate vedea în graficul de patru ore.

Structuri asemănătoare aliniate și în graficul orar. Toate acestea se aseamănă cu alinierea și manevrele trupelor înainte de ofensivă. Având în vedere aspectul actual pe toate intervalele de timp, o mișcare destul de puternică ar trebui să aibă loc în aproximativ trei săptămâni.

În Facebook și pe site-urile de tranzacționare specializate observ adesea reacția și dezamăgirea negativă a investitorilor pe termen lung. Cu toate acestea, sunt destul de optimist. Dacă fac o greșeală, atunci, bineînțeles, recunosc asta. Gândește-te: am trecut prin creșterea exponențială, răsturnarea nebună și consolidarea. Acum este momentul să începeți un nou capitol în spațiul criptovalutar - acceptarea în masă. În grafice există frumusețe. Trebuie să monitorizăm progresul și impulsul. Mult noroc tuturor și HODL de succes, domnilor!
Analiza prețului de bitcoin: plicticosul flat Analiza prețului de bitcoin: plicticosul flat Reviewed by cryptonews on martie 26, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.