Angajații autorităților de reglementare financiară regretă, de asemenea, că nu au investit la timp la Bitcoin

Bart Chilton, care a deținut anterior funcția de comandant special al Comisiei de Comerț Futuristic al Statelor Unite ale Americii (CTFC), a declarat că el însuși nu a investit în criptovalute atunci când a sfătuit să nu o facă altora.

"Este păcat că nu am investit când am avertizat pe toată lumea. Mulți dintre prietenii mei spun "Tu mi-ai spus să nu investim". Acum ar fi fost milionari. Astăzi, există o mulțime de instabilitate în lumea monedelor digitale, dar activitatea CME și a Bursei din Chicago este primul pas pe calea stabilizării ", a spus Chilton.
Astăzi, in piața contractelor futures bitcoin, mai  domnește haosul, dar, în ciuda acestui fapt, Chilton încearcă să corecteze greșelile trecutului și să investească acum în Bitcoin și Ethereum.
Angajații autorităților de reglementare financiară regretă, de asemenea, că nu au investit la timp la Bitcoin Angajații autorităților de reglementare financiară regretă, de asemenea, că nu au investit la timp la Bitcoin Reviewed by ddd on ianuarie 12, 2018 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.